• 20 maart 2021, 22:46 uur

Bestel een muzikaal diner

De commissie Groot onderhoud hoofdorgel Sint Jan Gouda heeft een bijzondere nieuwe actie. Reserveer een muzikaal diner vanuit de Sint-Janskerk, geserveerd door stadsorganist Gerben Budding.

Deze nieuwe actie is bedoeld om geld in te zamelen voor de urgente herstel- en restauratiewerkzaamheden aan de balgen en de Prestant 16′ pijpen van het hoofdorgel in de Sint-Janskerk te Gouda. De digitale menukaarten van veel restaurants waren de inspiratiebron voor Gerben Budding om ook een muzikaal diner aan te bieden. Het ‘diner’ stelt u zelf klaar met muziekstukken naar uw keuze, die gespeeld worden door Gerben Budding. De geselecteerde gerechten worden als muzikaal menu op video opgenomen om zodoende thuis van te genieten. Raadpleeg hier de menukaart en reserveer snel!

Eind november 2020 is begonnen met een wervingsactie voor het herstel- en restauratie project van het hoofdorgel in de Sint Jan te Gouda. Het orgel is nodig toe aan een opknapbeurt. Bekijk hier alle mogelijkheden om dit project te steunen en blijf op de hoogte van de acties via deze Facebookpagina.